ZekerGroen

Wilt u een lagere energierekening én een bijdrage leveren aan een beter  milieu? Denkt u aan zonnepanelen en een nieuwe cv-ketel maar heeft u  momenteel het geld niet beschikbaar? Sjef Ubaghs Installatietechniek uit Berg en Terblijt heeft met Zeker Groen de oplossing in huis. Voor een nettobedrag vanaf 8 euro per maand!

Wat houdt Zeker Groen in? U krijgt nieuwe zonnepanelen op uw dak, terwijl uw oude cv-ketel wordt vervangen door een moderne zuinige Vaillant-ketel. Dit is ook gunstig voor het energielabel van uw woning, dat per 1 januari van dit jaar verplicht is! U hoeft daarvoor géén grote investering ineens te doen, maar leent het bedrag en lost dit in tien of twaalf jaar af. De complete installatie is vanaf het begin uw eigendom!

A-merken

Vaillant is een absoluut A-merk. De Vaillant- ecoTEC plus cv-ketels hebben een hoog renderende levensduur van plusminus vijftien jaar.De door Zeker Groen geleverde A-merk panelen hebben een verwachte levensduur die nog langer is. Dit zijn voorzichtige aannames. Een leuke bijkomstigheid is dat u er een tablet bij geleverd krijgt. Daarop kunt u onder meer de energie-opwekking van de panelen uitlezen.

Wat moet u daarvoor doen?

U neemt contact op met Sjef Ubaghs Installatietechniek (043 - 608 99 99). Samen bespreekt u de mogelijkheden tot het plaatsen van zonnepanelen en een nieuwe cv-ketel. Via Zeker Groen ontvangt u een offerte en kunt u een financieringsaanvraag doen bij Green Loans (dochter ABN-AMRO) of bij SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten). Daaruit rolt een maandbedrag voor rente en aflossing. Inclusief onderhouds- en garantieplan die gratis is zolang u energie via Allure Energie afneemt. Alles uiteraard geheel  vrijblijvend. Er zijn mogelijkheden om de btw van de totaalinvestering van de zonnepanelen bij de fiscus terug te krijgen én om jaarlijks het betaalde bedrag aan rente van deze groene lening van uw belast-bare inkomen af te trekken. Gedurende het gehele traject wordt u begeleid door een Zeker Groen adviseur.

Kijk ook eens op de pagina van zekergroen:

 Zeker Groen - Kleiner

 

Samenvattend:  

De zonnepanelen en de nieuwe cv-ketel zijn direct uw eigendom, Vaillant en de geleverde zonnepanelen zijn A-merken, de fiscus betaalt mee aan deze groene investering, montage door uw eigen vertrouwde installateur en door VCA ** gecertificeerde zonne-panelen installateurs, energielasten gaan significant omlaag, uw garantie- en onderhoudscontract is gratis als klant van Allure Energie, voor een net-to maandlast vanaf 8 euro per maand (zonder de eenmalige btw-teruggave!)

Intresse Gewekt ?

Neem Contact op!

043 - 608 99 99

info@ubaghs.nl