Wie zijn wij

Installatietechniek Sjef Ubaghs is een erkend installatiebedrijf voor Nederland, België en Duitsland.
Een bedrijf met uitgebreide kennis van industriële marketing in binnen- en buitenland, daterend uit 1957!

Wat doen wij
 
Wij staan voor U klaar! Dat doen we met een snelle bediening uit eigen magazijnverkoop en met o.a. deze producten en diensten.

Korte geschiedenis 

Het verhaal van Installatietechniek Sjef Ubaghs is het verhaal van een ambitieuze jongeman. Deze jongeman begint

op 1 januari 1957 in zijn eentje een bedrijf.
 
Het niet gauw tevreden zijn over zijn product en het constante streven om zijn product te verbeteren, ziet hij beloond worden door een toenemend aantal opdrachtgevers. De zaken lopen zodanig goed, dat de jongeman - moreel
gesteund en administratief geholpen door zijn echtgenote - voorzichtig twee medewerkers aantrekt.
 
Het bedrijf blijft groeien en realiseert steeds grote projecten. Hierdoor kan er op een vaste clientèle van grote bedrijven - met de meest ingewikkelde installaties, welke om steeds nieuwe technieken en moderne materialen vragen - worden gerekend. De installaties staan indien gewenst onder voortdurende controle en kunnen op opstand worden ingeregeld.
 
Na 40 zeer bewogen jaren besluiten de "jongeman" en zijn echtgenote een stapje terug te doen. De verantwoording wordt overgedragen aan de huidige directie. Geheel stoppen zit echter niet in de aard van de jongeman en dus is hij
ook nu nog (50 jaar na de oprichting van het bedrijf!) nog dagelijks - zij het in mindere mate - bij het bedrijf betrokken.
 
De huidige directie en het personeel zijn de ambitieuze jongeman dan ook dankbaar voor de enorme energie die hij in het bedrijf heeft gestoken en zullen er alles aan doen om "zijn" zaak én daarmee het verhaal van Installatietechniek Sjef Ubaghs verder uit te bouwen.

Foto ubaghs sr

De ambitieuze jongeman: Sjef Ubaghs