Service en Storing

Ubaghs Service en Inspectie is actief als dienstverlenend bedrijf voor alle producten en projecten van Ubaghs. Een eigen technische dienst met allround monteurs zorgt voor snelle en efficiënte oplossingen door heel Limburg. De monteurs van Ubaghs Service en Inspectie zijn allen gecertificeerd, waardoor de opdrachtgevers bij onderhoud altijd verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Naast het gecertificeerd onderhoud aan stookinstallatie is Ubaghs Service en Inspectie dagelijks actief op het gebied van inbedrijfstelling, inspecties en heeft een 24-uurs storingsdienst. Door Ubaghs Service en Inspectie kunnen op alle producten en projecten van Ubaghs servicecontracten worden afgesloten, zodat de gebruikers jarenlang zorgeloos plezier hebben van het product en/of systeem.

Het lokaliseren van storingen binnen twee uur na telefonische melding. Ook na werktijd kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 043-6089999.  Dit nummer is dag én nacht bemand.

Tevens werkt Sjef Ubaghs Installatietechniek ook voor Volta Limburg, meer informatie kunt u verkrijgen op 043-6089999 of www.voltalimburg.nl